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Notes about the recipe Pionono para celíacos.
WHITE POINT WHIP: IT IS REACHED WHEN PREPARATION LOSES ITS BRIGHTNESS, IT IS SPARKLESS AND DOUBLES ITS INITIAL VOLUME.
DO NOT CONFUSE WITH THE FOAM THAT APPEARS AT THE BEGINNING OF THE SHAKE.
(Español) Tip para enrollar el pionono sin gluten: Mientras el pionono está en el horno, buscar un paño de cocina o repasador que tenga el mismo tamaño que el pionono y humedecerlo, cuando el pionono esté listo retirar del horno y volcar sobre el repasador o paño extendido sobre la mesada de la cocina de tal manera que el papel quede mirando hacia arriba, retirar el papel manteca y enrollar el pionono junto con el paño rápidamente y dejar que se enfríe. Y así estará listo para poner el relleno que más les guste.
Autor: Santa María productos
Pionono
(Español) Masa para pionono sin glutenPreparation time
30
Servings
2 Piononos
Ingredients
- 100 g SUGAR
- 8 FRESH EGGS
- 10 g HONEY (1 TEASPOON)
- 100 g PREMEZCLA ROJA SANTA MARIA
- 1 VAINILLA ESSENCE SPOON
Process
- IMMEDIATE THE PLATES OF 40 cm X 30 cm AND SPLASH THEM WITH THE PREMIX SANTA MARIA OR USE PAPER MANTECA.
- PLACE THE EGGS IN THE MIXER AND BEGIN TO BEAT.
- ADD SUGAR AND ESSENCE OF VANILLA.
- FOLLOW TAKING UNTIL YOU ACHIEVE THE WHITE POINT.
- INCORPORATE HONEY.
- STOP THE MIXER AND PASS THE PREPARATION TO A BIGGER BALL.
- ADD HALF OF THE PREMEZCLA THROUGH A SIEVE, MIXING IN A WRAPPED FORM.
- BEFORE COMPLETING COMPLETELY, ADD REMAINING FLOUR. FINISH TO UNIT WITH SOFTNESS.
- FLUSH ON THE PLATE AND EXTEND QUICKLY WITH SPATULA.
- BAKE AT 200 DEG C OF 7 TO 10 MINUTES.
- REMOVE FROM OVEN, LET COOL AND UNMOLD.
Products FEATURED
Santa María - Ana Hernández Food products SRL 2024